Хотел Танне

Хотелски комплекс “Танне” е четири звезден целогодишен луксозен българо-немски хотел, разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите български градове –Банско. Изграден е в национален стил – домашен уют от камък и дърво. От красивия двор, чардаците и балконите на стаите се откриват гледки към три планини – Пирин, Рила и Родопите.

Хотелът разполага с 25 двойни стаи, 5 апартамента и 3 мезонета с камини, съчетали стария български стил със съвременен лукс и комфорт. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини-бар, сешоар, сейф, луксозна баня с вана.

Уютната атмосфера на хотела и първокласното обслужване Ви гарантира приятно прекарване и една истинска почивка в полите на Пирин планина.

Приветстваме Ви с Добре дошли!


Малко история:

Хотел „Танне“ е открит като първата голяма чуждестранна инвестиция в град Банско на 7 септември 2002 г. с грандиозен рок-концерт на звезди от 70-те и 80-те години.

Построяването му отнема три години. Хотелът е собственост наЕЛБРУС ХОЛИДЕЙС , гр.София. Хотел „Танне“ е четири звезден, луксозен българо-немски хотел, изграден изцяло от дърво и камък, в традиционен бански стил.

През годините хотелът се превърна в еталон за качество и добро обслужване. За три години „Танне“ организира 4 концерта със световноизвестни звезди, футболни турнири и детски празници.